Cross Browser چیست؟
Cross Browser در طراحی سایت به این منظور است که می تواند از یک وب سایت و یک نرم افزار تحت وب و همچنین یک اسکریپت client side و یا یک ساختار HTML پشتیبانی لازم را انجام دهد.
هر زمانی که یک وب سایت در همه ی مرورگرها که وجود دارند و می شود از آن ها استفاده کرد یکسان نشان داده شود آن وب سایت Cross Browser است.
فناوری Cross Browser از سال های ???? که به جنگ مرورگرها معروف بود به وجود آمدند که ابتدا فقط Cross Browser به وب سایت هایی می گفتند که فقط در مرورگرهای Internet Explorer و Netscape Navigator نمایش داده می شدند. که در آن زمان سازندگان مرورگرها بخاطر اینکه از مرورگرهای دیگر بهتر باشند یکسری قابلیت هایی را به نرم افزار اضافه می کردند گرچه تا حد بسیاری از این قابلیت ها با هم یکسان بودند اما طرز برخورد مرورگرها با این قابلیتها متفاوت بود. بودن این تفاوت ها باعث به وجود آمدن واژه Cross Browser شد. امروزه یکی از مهمترین دغدغهها ی طراحان وب، Cross Browser بودن وب سایت است که دلیل عمده آن نقص ها و ایرادات بیشمار در نسخههای مختلف (به خصوص نسخههای قدیمیتر) مرورگر Internet Explorer میباشد.
و برای نکته آخر این را اضافه کنم که عبارت Cross Browser با عبارت Multi-Browser اشتباه گرفته نشود چون Multi-Browser به معنی پشتیبانی از چند مرور گر است و کاملا با Cross Browser متفاوت است.
اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت ارزان کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید.
امروزه یکی از مهمترین دغدغه های طراحان وب، Cross Browser بودن وب سایت است که دلیل عمده آن نقصها و ایرادات بیشمار در نسخه های مختلف (به خصوص نسخه های قدیمی تر) مرورگر Internet Explorer می باشد.
Cross Browser چیست؟
Cross-Browser در واقع به این معناست که کد های HTML و CSS و کد های Client Side نوشته شده در یک وب سایت، به شکلی نوشته شوند که در تمامی مرورگرها یا Browsers به یک فرم دیده شده و قابل اجرا باشند. از مرورگرهای متداول می توان به نسخه های اینترنت اکسپلورر یا IE مایکروسافت، فایرفاکس موزیلا، گوگل کروم ، سافاری اپل ، اپرا و ... اشاره کرد.
استفاده از واژه Cross Browser در جنگ مرورگرها (سال های 1990 به بعد) مرسوم شد. در آن زمان Cross Browser به وب سایت هایی گفته می شد که در هر دو مرورگر Internet Explorer و Netscape Navigator نمایش داده می شدند.
در آن زمان سازندگان مرورگرها، برای پیشی گرفتن قابلیت هایی را به نرم افزار خود اضافه می کردند. هر چند اکثر این قابلیتها یکسان بود ولی طرز برخورد مرورگرها با این قابلیت ها متفاوت بود.
وجود این تفاوت ها باعث ایجاد واژه Cross Browser شد.
عمل Cross-Browser یک عمل چالش برانگیز برای یک طراح وب است زیرا باید سایت خود را به گونه ای توسعه دهد که تمامی کاربران با هر نوع مرورگری از هر کجای دنیا بتوانند تمامی قسمت های سایت را مورد بازدید قراردهند و قسمتی را از دست ندهند، این عمل معمولا یکی از اصول پایه طراحی وب به شمار می رود.
وب سایتها و نرم افزار هایی نیز برای تست وب سایت های طراحی شده با این قابلیت به وجود آمده است. از جمله این نرم افزار ها و سرویس دهنده ها می توان به وب سایت http://crossbrowsertesting.com اشاره کرد، که البته استفاده از آن برای مدت محدودی رایگان بوده و استفاده برای کاربران حرفه ای نیاز به پرداخت هزینه دارد.
به عبارت دیگر زمانی به یک وب سایت Cross Browser گفته می شود که در تمامی نسخه های تمامی مرورگرهایی که تا به حال ایجاد شده اند و مورد استفاده قرار می گیرند یکسان نمایش داده شود.
شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند. پیام آوا بهترین خدمات طراحی سایت تهرانرا به شما عرضه می کند. همچنین طراحی اپلیکیشنموبایل را با به روز ترین تکنولوژی کد نویسی دنیا را از پیام آوا بخواهید.