روش هایی برای معرفی سایت
- کاربران، شما را از طریق موتور های جستجو و سایت هائی که به شما لینک داده اند پیدا می کنند، گوگل این نکته را می داند، که شما می خواهید دیگران در مورد اطلاعات با ارزش شما مطلع شوند. هر چه لینک بیشتری به صفحات شما باشد، رتبه بهتری خواهید داشت.اگر میخواهید کاربران سریعاً از خدمات شما با خبر شوند، آن خبر را در جامعه های مجازی مانند: انجمن ها و وبلاگ ها معرفی کنید. خبر در مورد محصولات خود را به وب سایت های خبری ارسال کنید .
برای این کار کافی است در گوگل عبارت “ارسال مقاله” و یا “ ارسال خبر “ را جستجو کنید، خبر یا مقاله خود را به این سایت ها ارسال کنید. شهرت شما در اینترنت بستگی به اجرا این موارد دارد .
طراحی سایت یک موضوع و حرفه ای تخصصی است. شرکت طراحی سایت پیام آوا با ده سال تجربه در زمینه طراحی سایتو طراحی اپلیکیشن و بیش از 1000 نمونه کار موفق در زمینه طراحی سایتمی تواند حرفه ای ترین سایت ها را برای مشاغل مختلف طراحی و به شما عزیزان تقدیم کند. طراحی سایت حرفه ای را با پیام اوا پردازش تجربه کنید.
روش های مناسب برای معرفی وب سایت
1. در زمینه مطالب و خدمات جدید خود وبلاگ نویسی کنید
2. معرفی سایت به صورت آفلاین را فراموش نکنید
3. جامعه های مجازی
4. سایت خود را به سایت های دایرکتوری اضافه کنید
5. معرفی سایت در انجمن ها
6. ثبت سایت و خدمات در سایت های آگهی
7. استفاده از سایت هایی مانند Wikipedia
1. در زمینه مطالب و خدمات جدید خود وبلاگ نویسی کنید : داشتن یک وبلاگ در سایت شخصی خود، این فکر را در کاربران شما شما ایجاد می کند که این سایت همواره مطالب جدیدی را ارائه می کند و دلیلی را به خود می دهد تا مجدداً به سایت شما مراجعه کند. مدیران سایت های دیگر که از سرویس RSS استفاده می کنند ممکن است مطالب و خدمات جدید شما را در سایتشان معرفی کنند.
2. معرفی سایت به صورت آفلاین را فراموش نکنید :انجام تبلیغات آفلاین نیز به رشد کاربران سایت شما کمک می کند. برای مثال اگر شما سایت تجاری دارید، مطمئن شوید که آدرس سایت تجاری شما در کارت ویزیت، سربرگ شرکت، نامه های پستی و غیره نیز درج شده است. شما می توانید به دوستان و افرادی که کارت ویزیت شان را دارید و ایمیل آن ها در آن قرار دارد، ایمیل خبری ارسال کنید و خدمات جدید سایت خود را به آن ها معرفی کنید. همچنین در تمامی نامه های خود آدرس سایت و توضیح کوتاهی را در زیر آن قرار دهید، تا در زمانی که به افراد جدیدی ایمیل ارسال می کنید آن ها با سایت شما نیز آشنا شوند.
3. جامعه های مجازی: سایت هائی که بر اساس دوستی و ارتباط کاربران اینترنت فعالیت می کنند. و می توان در آن ها گروهی را تشکیل داد. از این سایت ها برای معرفی سایت خود به گروهی که به نوع سایت شما مربوط است استفاده کنید.
اجتناب کنید از:
– تلاش برای معرفی در همه گروه ها، بخشی از گروهی که به شما مربوط است را انتخاب کنید و در آن ها به معرفی بپردازید.
– چندین بار یک مقاله را در این سایت ها معرفی کنید.
4. سایت خود را به سایت های دایرکتوری اضافه کنید:کافی است کلمه ثبت سایت را در گوگل جستجو کنید. سایت خود را در تمامی آن سایت ها در گروه متعلق به خودتان ثبت کنید.
5. معرفی سایت در انجمن ها :در گوگل نوع فعالیت خود را تایپ کرده و در مقابل آن کلمه انجمن یا Forum را نیز تایپ کنید. در تمامی آن انجمن ها عضو شوید و مطالب خود را درج کنید و در آن ارسال، لینکی را به منبع اصلی مقاله در سایتتان بدهید. البته،حتما قبل از انجام این کار قوانین آن انجمن را مطالعه کنید.
اجتناب کنید از:
– تبلیغ سایت در انجمن هایی که اجازه این کار را به شما نمی دهند.
– ارسال مقاله در تمامی موضوعات آن انجمن
– قرار دادن بیش از 2 لینک در بخش امضاء
– خرید لینک از سایت ها برای Page Rank نه برای افزایش بازدید.
6. ثبت سایت و خدمات در سایت های آگهی:کافی است در گوگل عبارت ” آگهی رایگان ” را جستجو کنید سپس در تمامی این سایت ها عضو شده و خدمات و محصولات خود را با درج لینک به سایتتان در آن ها معرفی کنید.
7. استفاده از سایت هایی مانند Wikipedia : در این سایت عضو شوید و تمامی صفحه هایی که به تجارت شما مربوط است را پیدا کنید. سپس در صورتی که مطلب جدیدی را دارید تا مطالب آن صفحه را کامل تر کنید. آن بخش را ویرایش کرده و آدرس خود را به عنوان منبع قرار دهید.
اجتناب کنید از:
– قرار دادن پیغام های تبلیغاتی در ویکی پدیا
– ارسال مقالات بی کیفیت.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت شرکتی
بیشتر بخوانید: طراحی سایت فروشگاهی
بیشتر بخوانید: طراحی سایت تهران